facebook tracking
Urasivu

Verkostoidu kanssamme

Oletko jo verkostoitunut? Kirjaudu sisään.

Mikä sinua kiinnostaa eniten?

Mikä sopii parhaiten sinulle?

Verkostoidu

tai
Tarkoititko @

Kun Protacon vastaanottaa hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi, annat sille oikeuden tallentaa henkilötietosi online-rekrytointijärjestelmäänsä. Hakija voi hakea tiettyä avointa tehtävää tai jättää tietonsa rekrytointijärjestelmään. Tiedot hakijasta tallennetaan tietokantaan. Asianomainen rekrytoija saa käyttöönsä tiedot voidakseen sovittaa hakijaa vapaana oleviin tehtäviin.

Tarvitsemme sinun hyväksyntäsi voidaksemme hallita hakemustasi/yhteydenottopyyntöäsi. Tällä hyväksynnällä Protacon saa luvan kerätä, käsitellä ja antaa tietosi muille asianomaisille, jotka käsittelevät hakemuksia ja yhteydenottopyyntöjä. Pyydämmekin nyt sinua lukemaan tarkasti tämän tekstin ja klikkaamaan "Hyväksyn", jos ymmärrät ja hyväksyt nämä ehdot.

Henkilötietojasi ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille tahoille tai käyttämään muuhun kuin rekrytointitarkoituksiin. Hyväksyt kuitenkin, että Protacon saattaa luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle osana rekrytointitoimia. Tämä saattaa tarkoittaa servereitä ja tietokantoja muualla kuin mistä lähetät hakemuksen. Tämä voi sisältää tiedonsiirtoa EU/ESS- ja USA:n ulkopuolelle.

Protacon on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tiedot sinusta tallennetuista tiedoista. Jos sinulla on kysyttävää tästä ota yhteyttä meihin sähköpostilla helpdesk@protacon.com.

Rekisterinpitäjä: Protacon Group, PL 122, 40351 Jyväskylä, puh. 010 3472 600

Rekisteriasioista vastaa konsernin HR-johtaja.

Lue lisää palveluntoimittajan tietosuojakäytännöistä: https://www.teamtailor.com/security

 

Tarkista sähköpostisi

Päästäksesi kirjautumaan Connect-sivulle tulee sinun vahvistaa sähköposti, jonka olemme lähettäneet sinulle.